Download

Her kan du downloade den gratis inspektionssoftware GOM Inspect og eksempler på forskellige typer dataformater, som Zebicon kan levere på baggrund af målinger udført med et ATOS målesystem

Dataudveksling med Zebicon i forbindelse med opgaver sker med vores WeTransfer kanal

GOM Inspect

GOM Inspect er en gratis 3D inspektionssoftware til databehandling og geometrisk analyse af scannede data. Med softwaren kan du zoome, dreje og vende emnet, samt lave 2D snit og selv trække mål af på emnet. 

Programmet er gratis men kræver registrering.

Registrer og download

 

 

Målerapport

Målerapporten giver et visuelt overblik af dit emne. Den sendes i PDF format og indeholder tegningen med de specificerede mål, en tabel, best fit alignment og farvesammenligning.

For yderligere inspektion af emnet, læs om session fil længere nede på siden. 

Download Målerapport

 

 

Session fil GOM Inspect

Hvis du har installeret GOM Inspect kan du downloade og åbne denne .session fil. Filen indeholder en typisk "first article inspection" på et demoemne inkl. farveplot, målsætning og 2D snit, der klart og tydeligt viser forskelle mellem scandata og CAD part.

Download Session fil

 

 

STL data (44,4 MB)

Outputtet fra en 3D scanner kaldes STL data eller en polygonmodel. Denne fil indeholder ca. 500.000 punkter og kan bruges til at tjekke, hvilke muligheder dit CAD software har i forhold til STL filer. Læs mere.

Download STL fil (44,4 MB)

 

 

STL data (82,2 MB)

Denne STL fil indeholder ca. 1.000.000 punkter og kan bruges til at tjekke, hvilke muligheder dit CAD software har i forhold til STL filer i forskellige størrelser. Læs mere.

Download STL fil (82,2 MB)

 

 

Snitkurver/sections i X akse

IGES snitkurver eller sections bruges til CAD import i forbindelse med reverse engineering, og kan danne grundlag for udarbejdelse af en ny CAD part. Kurverne kan ligges i alle tre plan og med selvvalgt afstand i mellem. Læs mere.

Download IGES fil (1,8 MB)

 

 

NURBS overflader/solid

NURBS overfladefiler leveres i STEP eller IGES format og bruges til CAD import i forbindelse med reverse engineering og rekonstruktion. Læs mere.

Download IGES fil (680 KB)

 

 

 
X
* skal udfyldes