3D scanner

Zebicon er dansk distributør af 3D målesystemer fra GOM, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i egen 3D scanner.

GOMs serie af 3D scannere hedder ATOS og består af en række systemer med forskellig egenskaber. Fælles for alle ATOS systemer er:

  • Yderst præcis 3D måling
  • Detaljerede scan i høj opløsning
  • Hurtig dataopsamling
  • Avanceret inspektionsfunktionalitet
  • Komplet geometrisk analyse
  • Omfattende rapporteringsmuligheder

Zebicon gennemfører naturligvis den nødvendige træning og undervisning i forbindelse med et køb af system og yder support efterfølgende.

ATOS Triple Scan

GOMs high-end 3D scanner, ATOS Triple Scan, kan bruges til reverse engineering,
3D måling og inspektion. Scanneren er en stabil og robust løsning, der er ideel til industrien.
Læs mere.

ATOS Capsule

GOMs kompakte high-end 3D scanner, ATOS Capsule, bruges til kvalitetssikring. Scanneren er en robust løsning, der er ideel til industrien.
Læs mere.

ATOS Core

ATOS Core 3D scanneren kan bruges til reverse engineering, 3D måling og inspektion. Scanneren er en meget stabil og robust løsning, der er nem og intuitiv at håndtere
Læs mere
.

ATOS Compact Scan

Den lille letvægts 3D scanner ATOS Compact Scan kan bruges til reverse engineering, 3D måling og inspektion. Scanneren fås med flere forskellige måleområder, hvilket gør det muligt at scanne både små og store emner.
Læs mere.

 

ATOS ScanPort

ATOS ScanPort er en semiautomatiseret 3D scannerløsning til ATOS Core. Den kombinerer high-end udstyr med automatisering i et kompakt design. ATOS ScanPort er en ideel løsning til kontrolopmåling af emneserier.
Læs mere.


ATOS Plus

ATOS Plus er tilbehør til ATOS scannerne og er en kombination af 3D scanning og fotogrammetri. Med ATOS Plus opnås en fuldstændig automatiseret emneopmåling. 
Læs mere.

Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

Dansk distributør

Zebicon er dansk distributør af 3D målesystemer fra GOM, som udvikler og producerer højpræcisions metrologiløsninger.

Læs mere om GOM

 
X
* skal udfyldes