ATOS Core

3D scanner på størrelse med en bog

ATOS Core har et ekstremt kompakt design. Det særlige ved ATOS Core designet er, at det indbefatter et smalt scannerhoved med både optik og elektronik integreret. Dette resulterer i en meget stabil og robust løsning, der er nem og intuitiv at håndtere. 

ATOS Core 3D scanneren kan bruges til reverse engineering, 3D måling og inspektion. Scanneren anvender stereokamera setup, kombineret med den nyeste blue light og triple scan teknologi, der gør scanningsprocessen uahængig af omgivelsernes lys og resulterer i bedre data på komplekse og skinnende overflader.

Fast måleområde

ATOS Core fås med 2 eller 5 megapixel kameraer, og har et fast måleområde. Det faste måleområde betyder, at hele sensorhovedet (scanneren) byttes ud, når der skiftes måleområde. Operatøren undgår således at skifte og justere linser, samt kalibrere systemet, hvis måleområdet skal skiftes.

ATOS Core med bluelight tændt

Tre varianter dækker forskellige behov

ATOS Core fås i tre serier, der hver især løser forskellige behov. Inden for hver serie er der en række sensorhoveder med forskellige måleområder.

  • Essential Line er til simpel scanning, der bruges til reverse engineering, dokumentation og 3D print.

  • Professional Line er til opmåling og kvalitetskontrol med omfattende analyse og inspektionsmuligheder. Kan også bruges til reverse engineering.

  • Kinematics Line er til opmåling og kvalitetskontrol i et automatiseret setup med robotintegration kaldet ATOS ScanBox 4105.

ATOS Core-serien er anvendelig til små og mellemstore emner på op til ca. en halv meter. 

Mere information om ATOS Core.


Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

ATOS Core Microsite

ATOS Core har en separat hjemmeside, der forklarer endnu mere om scannerens egenskaber og anvendelse.

Besøg ATOS Core Microsite

 
X
* skal udfyldes