ATOS Triple Scan

Robust og fleksibel industriel scanner

ATOS Triple Scan er GOMs high-end 3D scanner, der er baseret på banebrydende opmålings- og projiceringsteknologi. 

Den særligt udviklede Triple Scan-teknologi resulterer i høj præcision, samt forbedret og hurtigere måling på komplekse og blanke emner. Scanneren kan desuden konfigureres til et fuldautomatisk setup, hvor både scanning og rapportering kører uden operatørindblanding. 

ATOS Triple Scan er en blue-light 3D scanner. Mange forveksler denne scannertype med en laserscanner, men hvor laserscanneren typisk er til større arealer som bygninger og installationer, er blue-light scanneren med sin høje præcision ideel til emneopmåling og kvalitetskontrol.

Kombinationen af blue light teknologi, der gør målingen uafhængig af omgivelsernes lys, og et robust design, gør scanneren meget velegnet til opmåling uden for målelaboratoriet.

ATOS Triple Scan med blue light tændt

Fra småt til stort

ATOS Triple Scan passer til enhver måling. Med to high-resolution kameraer og stor fleksibilitet i måleområderne, er det både muligt at scanne små detaljerede emner og meget store emner som vindmøllekomponenter med en høj lokal opløsning. Ved opmåling af meget store emner kombineres scanningen med fotogrammetri.

Scanneren fås med 5, 8 eller 16 megapixel kameraer og adskillige måleområder

Bred anvendelse i industrien

ATOS Triple Scan er ideel til industrien. Scanneren er en robust og stabil løsning i høj kvalitet, der leverer hurtig 3D scanning. Scanneren kan benyttes til mange forskellige formål, såsom:

  • Emneopmåling og kvalitetskontrol
  • Reverse engineering
  • Rapid prototyping
  • CAM bearbejdning
  • 3D modellering

ATOS Triple Scan er et komplet målesystem til højpræcisionsmåling. Der medfølger professionelt inspektionssoftware, samt oplæring og support.

Tekniske detaljer for ATOS Triple Scan. 

Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

Dansk distributør

Zebicon er dansk distributør af 3D målesystemer fra GOM, som udvikler og producerer højpræcisions metrologiløsninger.

Læs mere om GOM

 
X
* skal udfyldes