Automatiseret 3D scanner

Fuldautomatiske 3D scannere


Zebicon er dansk distributør af automatiserede 3D scannere fra
GOM, og kan derfor hjælpe med at vælge den rette løsning, hvis I overvejer at investere i eget automatisk system.

De fuldautomatiske systemer adskiller sig fra manuel 3D scanning ved at have en eller flere programmerbare robotter, der udfører scanninger. Derved opnås en højere hastighed og større effektivitet ved opmåling af emneserier eller tilbagevendende emner. Med specialiseret software kan robotten nemt programmeres til at udføre selv komplicerede måleopgaver.

Systemet kan benytte forskellige ATOS 3D scannere, alt efter emnestørrelse og behov.

Specielt for ATOS ScanBox-linjen er softwaret kaldet VMR (Virtual Measuring Room). Dette program simulerer robot- og kamerabevægelser i forhold til emnet inden den fysiske scanning påbegyndes. Systemet tager højde for genskin og justerer for at få den optimale position, uden at påføre skade på emne eller operatør.

Zebicon gennemfører naturligvis den nødvendige træning og undervisning i forbindelse med et køb af et automatisk system og yder support efterfølgende.

ATOS ScanBox 4105

ATOS ScanBox 4105 er velegnet til kontrol af mindre elementer op til 500 mm og 100 kg. Med dens plug-and-play opsætning er den nem at integrere i produktionen. Læs mere.

ATOS ScanBox 5108 & 5120

ATOS ScanBox 5108 og den større udgave ATOS ScanBox 5120 håndterer måling af emner op til 2000 mm og op til 500 kg. Læs mere.

ATOS ScanBox 6130

ATOS ScanBox 6130 er et åbent system. Velegnet til inspektion og kvalitetskontrol af store komponenter med mål op til 3000 mm og 2000 kg. Læs mere.

ATOS ScanBox serie 7 & 8

Den største ATOS ScanBox-serie på markedet. Perfekt til måling af store emner såsom køretøjer og lign. Læs mere.

Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

Dansk distributør

Zebicon er dansk distributør af 3D målesystemer fra GOM, som udvikler og producerer højpræcisions metrologiløsninger.

Læs mere om GOM

 
X
* skal udfyldes