Brugt målesystem

Driftsikkert demo udstyr til salg

Zebicon er dansk distributør af målesystemer fra GOM. Da vi altid er opdateret med det nyeste udstyr, har vi af og til også brugte målesystemer til salg i Danmark. Alle systemer er naturligvis fuldt funktionsdygtige og opdateret med gældende software.

Kontakt Ronni Kamp for mere information.

 

ATOS Core 80

ATOS Core er en 3D scanner, der kan bruges til reverse engineering, kvalitetskontrol og 3D måling. Denne ATOS Core 80 har et måleområde på 80 x 60.

Scanneren kan indgå i Essential Line, Professional Line eller Kinematics Line eller som supplement til et eksisterende system. Læs mere.

ATOS Core 200

ATOS Core er en 3D scanner, der kan bruges til reverse engineering, kvalitetskontrol og 3D måling. Denne ATOS Core 200 er udstyret med 5 megapixel kameraer, og har et måleområde på 200 x 150 mm.

Scanneren kan købes som del af en fuld pakke med pc og softwarelicens, eller separat som tillæg til et eksisterende system. Læs mere.

ATOS Core 300

ATOS Core er en 3D scanner, der kan bruges til reverse engineering, kvalitetskontrol og 3D måling. Denne ATOS Core 300 er udstyret med 5 megapixel kameraer, og har et måleområde på 300 x 230 mm.

Scanneren kan købes som del af en fuld pakke med pc og softwarelicens, eller separat som tillæg til et eksisterende system. Læs mere.

Kontakt

Ronni Kamp
Key Account Manager

+45 3196 8917
rka@zebicon.com

Dansk distributør

Zebicon er dansk distributør af 3D målesystemer fra GOM, som udvikler og producerer højpræcisions metrologiløsninger.

Læs mere om GOM

 
X
* skal udfyldes