Mød os på Foodtech 2016

03. oktober 2016

Zebicon debuterer på FoodTech messen den 1.-3. november.

3D scanning og geometrisk måling har normalt fundet anvendelse udenfor fødevareindustrien. Men et stigende behov for emneopmåling, kvalitetssikring og procesoptimering i netop denne industri, har åbnet nye døre for Zebicon. Derfor deltager vi på dette års FoodTech messe i Herning.

Alt fra dåser til slagtekyllinger
Et emne kan efter 3D scanning sammenlignes med CAD parten, og afvigelser mellem det konstruerede og det producerede emne visualiseres med farver. I fødevareindustrien bruger producenter af f.eks. dåser og plastbeholdere farvesammenligningen til hurtigt at få et overblik over emnets generelle tendenser og kvalitet.

Generelt finder teknologien bred anvendelse indenfor fødevareindustrien. Eksempelvis har vi hos Zebicon digitaliseret slagtekyllinger i et ophæng, der blev brugt til programmering og produktionssimulering. Scanningen medførte at kunden kunne foretage de nødvendige justeringer, allerede før produktionen blev igangsat.

3D scanning kan også bruges indenfor procesoptimering, som er en vigtig bestanddel i mange danske industrier. Præcisionen i 3D teknologien betyder at selv små slidmærker på f.eks. skæreknive og værktøj kan dokumenteres. Dette giver virksomheder mulighed for at foretage værktøjsudskiftninger baseret på valid data.

Mød os i Herning på FoodTech stand M 9864
Vi står klar til en snak om 3D scanning og måleteknik og demonstrere 3D scanningsteknologien. Vi rådgiver om hvordan teknologien kan integreres i jeres virksomhed.

Messen er gratis men kræver registrering

Print gratis adgangsbillet

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes