Glædelig jul og godt nytår

27. november 2018

Vi holder julelukket fra den 22. december til 2. januar

Året 2018 har for Zebicon været et år fyldt med nyheder; nyt udstyr, nye arrangementer, ny pris og nye systeminstallationer.

Nyt udstyr
Vi ser tilbage på et år, hvor GOM lancerede GOM CT og de super hurtige 3D scannere ATOS 5 og ATOS 5X, som alt sammen skabte stor opsigt i metrologiverdenen på Control-messen 2018.

Zebicon var blandt de første fem i verden, som fik installeret GOM CT. Siden da har vi testet det nye måleudstyr, opmålt på livet løs og lavet flere demoforløb. Vi er meget begejstrede over CT scanneren fra GOM og glæder os til at præsentere systemet til flere i 2019.

Nye arrangementer
Året 2018 blev et år fyldt med arrangementer, hvor vi har haft mulighed for at hilse på både nye og kendte ansigter. 

I år har vi styrket den danske GOM brugergruppe, trukket udstyret med til Brøndby for at deltage på Automatik-messen, og fyldt huset til Tech Tour studiedag. Derudover har vi som et nyt initiativ afholdt en række morgenseminarer om 3D scanning, hvor vi først tog imod mange nye ansigter i Billund og senere hos DTU i Ballerup.

Ny pris
2018 var også året, hvor vi vandt prisen "Årets business samskaber". Vi var blandt andet blevet nomineret på grund af vores samarbejde med Billundskolen, hvor vi har adopteret en 6. klasse, men også for vores indsats med Tech Tour studiedag, hvor vi sammen med 7 andre virksomheder har tiltrukket 450 studerende til Billund Kommune.

Nye installationer
Sidste men ikke mindst, blev 2018 det år, vi installerede en automatiseret ATOS ScanBox-løsning hos DTU i Ballerup og et år, hvor vi har leveret flere spændende løsninger til industrien.

Vi ser frem til 2019, hvor vi lige fra starten fortsætter arbejdet med at installere det nyeste måleudstyr fra GOM. 

Vi ses i 2019
Tak for det gode samarbejde og de altid spændende måletekniske udfordringer. Vi glæder os til endnu et spændende år med både nye og gamle kunder.

Vi planlægger at afholde flere seminarer og andre arrangementer i 2019, så hold øje med hjemmesiden. 

Zebicon ønsker jer alle en glædelig jul og et målbart godt nytår.

Vi holder lukket fra den 22. december til og med den 2. januar, men du kan allerede nu booke tid hos vores måleteknikere i 2019. Kontakt os på 7650 9152 eller info@zebicon.com.

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes