Mød os på Automatik 2016

08. august 2016

På Automatik-messen i Brøndby den 13.-15. september, møder Zebicon for første gang op.

3D måleteknik og kvalitetskontrol findes i dag som fuldautomatiserede processer, og der er stigende efterspørgsel på disse typer systemer. Automatisering af emneopmåling er en stor hjælp for virksomheder, som ønsker at sikre produktkvaliteten.

Derfor er det absolut relevant og værdiskabende for Zebicon at deltage på dette års Automatik-messe i Brøndby. 

Større krav sætter kvalitet i fokus
Vi har igennem en årrække oplevet, at industrien stiller større krav til kvaliteten. ”Vi ser både et øget behov for dokumentation og at tolerancerne bliver mindre. Leverandørerne skal leve op til de krav og her kommer både vores ydelser og målesystemer ind i billedet”, fortæller direktør Jeppe Laursen.

Udover at lave opmåling som serviceydelse in-house eller on-site, sælger vi også målesystemer til danske virksomheder, som har kvalitet i fokus.

Automatiserede målesystemer til industrien
Det er især de automatiserede målesystemer, som skaber interesse hos industrivirksomhederne. ”Fordelen ved de automatiserede systemer er høj hastighed, øget processikkerhed og stor brugervenlighed for operatøren.” udtaler Jeppe Laursen.

Vi løser dagligt serviceydelser indenfor opmåling til kvalitetskontrol. Stadig flere virksomheder har dog taget ideen til sig og købt egne målesystemer for at afstemme deres behov. Her kan vi indgå i en konsulentrolle og guide hele forløbet fra valg af målesystem til opsætning, programmering, oplæring af medarbejdere og den fulde integration.

Mød Zebicon når vi debuterer på Automatik 2016 
Vi står klar på stand B1532 til at demonstrere 3D scanningsteknologien. Her kan i få en snak om 3D scanning og automatiserede målesystemer og hvorledes disse kan integreres i jeres virksomhed.

Messen er gratis, men kræver registrering.

Print gratis adgangsbillet

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes