Zebicon er ny distributør af Witte fiksturer

29. august 2017

Zebicon har taget et nyt agentur ind og er nu forhandler af præcisionsfiksturer til brug i opmåling og kvalitetskontrol.

I den tyske by Barskamp ligger Witte, der udvikler og producerer modulopbyggede positionerings- og fikseringssystemer. Det patenterede Alufix system har eksisteret på markedet i mere end 25 år, og skal nu forhandles af Zebicon.

Fleksibel og modulopbygget
Wittes Alufix fiksturløsninger består af en række standardkomponenter, der kan samles på adskillige måder. Systemet er baseret på basiselementer som kuber, stænger og plader, der sammenkobles, justeres og fastspændes til den ønskede form.

Direktør Jeppe Laursen, forklarer: ”Alufix fra Witte er et fikstur-byggesystem som er ultrafleksibelt og kan bruges igen og igen til alle typer opgaver. De mange kombinationsmuligheder gør, at fiksturet ikke kun dækker de nuværende behov, men også de fremtidige, da modulerne kan genbruges og kombineres med andre elementer.”

Witte har udviklet en række basissæt, som ud fra størrelse, type og mængde af komponenter, kan bruges ved forskellige behov.

Et perfekt match
Witte fikstursystemer er specielt gode til ensartet placering af emner til opmåling, både taktil og optisk. Da chancen bød sig, var det derfor heller ikke en svær beslutning for Jeppe Laursen at tage agenturet ind i Zebicon.

”Med Wittes fiksturløsninger tilbyder vi et virkeligt stærkt produkt til mange formål. Men vores primære fokus er selvfølgelig den synergi, der er med vores automatiserede ScanBox-løsninger fra GOM,” fortæller han.

Udover at blive brugt i opmålingsprocesser, er Witte Alufix også velegnet til montage og opretning, lime- og svejseprocesser, fræsning og laserbearbejdning. ”Wittes produkter passer perfekt med vores andre aktiviteter: Intelligente løsninger, stor fleksibilitet og høj kvalitet!” afslutter Jeppe Laursen.

Oplev Witte fikstur-system på hi17.

Læs mere om Witte

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes