GOM brugergruppemøde

28. november 2017

Tekniske oplæg, workshops og networking tiltrak 30 deltagere, da Zebicon afholdte GOM brugergruppemøde.

Se video med glimt fra dagen

 

GOM brugergruppemøde er et arrangement, hvor brugere af GOM måleudstyr samles, for at blive opdateret og få nye input til brugen af 3D scanning og optisk koordinatmåling.

Formålet med mødet er at få skabt et godt netværk mellem alle GOM brugere i Danmark, så de på tværs af brancher kan dele erfaringer.

Et nyt metrologinetværk er skabt
3D scanning og optisk koordinatmåling bliver mere og mere anvendt i industrien og efter flere forespørgsler på at skabe et netværk i Danmark, lancerede Zebicon GOM brugergruppemøde den 22. november 2017.

Kasper Fedde Krog, teknisk direktør, fortæller, ”der var stor opbakning fra brugerne, da hele 30 deltagere mødte op. Vi oplevede, at deltagerne hurtigt fandt sammen og viste stor spørgelyst og nysgerrighed på dagen”.

Teknologien inden for optisk måling er i stor udvikling, og der kommer mange softwareopdateringer henover året. ”GOM brugergruppemødet er en god mulighed for at holde brugerne herhjemme opdateret på de hardware og software nyheder, der kommer, og vise konkrete eksempler samt tips og tricks, som kan gøre brugernes hverdag lettere,” fortæller Kasper Fedde Krogh.

Et pakket program med stort udbytte
Programmet for GOM brugergruppemødet var pakket med oplæg, som skulle imødekomme brugernes forskellige interesseområder.

Dagen startede ud i Zebicons egne lokaler, hvor programmet stod på workshops om både manuel og automatiseret 3D scanning. Herefter blev arrangementet flyttet til Refborg Hotel og Spiseri i Billund, hvor programmet fortsatte med en workshop om optisk fotogrammetri samt tekniske oplæg om GPS-målsætning og nyheder i GOM softwaren.

”Vi har efter arrangementet fået flere tilbagemeldinger fra deltagerne, som var begejstrede og godt tilfredse med udbyttet af vores GOM brugergruppemøde. Alt i alt var det en rigtig vellykket dag, og noget vi helt sikkert vil gentage,” afslutter Kasper Fedde Krogh.

 

 

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes