Zebicon tiltrækker marketingpraktikanter

05. oktober 2016

Vi har to nye studerende i praktik. Begge inden for marketing, dog med forskellige baggrunde og uddannelsesforløb bag sig.


Selvom Zebicon er en teknologitung virksomhed med speciale inden for 3D scanning og geometrisk opmåling, så er der stor fokus på markedsføring og branding. Derfor er der også plads til to praktikanter på dette område.

Fra boligindretning til branding
Erik Almbjerg (venstre) er uddannet designteknolog og overbygger nu uddannelsen med en bachelor som branding og marketing manager fra VIA University College Århus. Selvom han har en brændende interesse for boligindretning og design, så er han også lidt af en tekniknørd, og er fascineret af hvad teknologier kan bruges til i dag.

”Jeg glæder mig til at få noget jord under neglene og få prøvet min viden af. Jeg valgte Zebicon til mit corporate branding projekt, både fordi virksomheden er meget opmærksom på sit brand, men også fordi jeg synes, det er spændende, at de kan scanne alt fra små plastkomponenter til unikke designermøbler,” fortæller Erik.

Og fra kamppatruljer til kvalitetskontrol
Allan Dall (højre) er i gang med en bachelor i international handel og markedsføring fra IBA i Kolding. Han kommer fra 13 år som soldat i Hæren og har tre udsendelser bag sig. Som en del af ansættelseskontrakten i Forsvaret, har han brugt de sidste tre år på, at tage en civil uddannelse inden for markedsføring.

”Det at kravle over hegnet og pludselig stå i den virkelige verden, var lidt af en udfordring i starten. Ved første øjekast virkede markedsføringsverdenen markant anderledes end den verden, jeg kom fra. Men stille og roligt faldt brikkerne på plads. Essensen er trods alt det samme. Det handler om at forstå den anden part, sætte sig ind i hans ønsker og behov – og handle ud fra det. Slutresultatet afhænger så af, om det er en fjende eller en kunde, vi har med at gøre,” forklarer Allan med et smil på læben.

Praktikanterne udfordres hos Zebicon
Vi lægger vægt på at udfordre praktikanterne med relevante og alsidige dele af virkeligheden. De indgår i marketingafdelingen, hvor der bliver arbejdet med projekter, messer og den daglige drift, som opdatering af hjemmeside, PR og analyser.

Om sit praktikophold, forklarer Allan: ”Uddannelsen bliver først rigtigt sat på prøve, når man starter i praktik. Vi får afprøvet teorier i praksis, men mindst ligeså vigtigt får vi prøvet alt det som skolen ikke har forberedt os på.”

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes