Zebicon gentager succesen med marketingpraktikanter

14. august 2018

Zebicon har igen valgt og byde studerende fra IBA velkomne i praktik.

Zebicon har af flere omgange haft studerende fra IBA Erhvervsakademi i praktik med så gode resultater, at de i sidste uge tog imod to nye praktikanter fra linjen Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring.

Kenneth Sørensen og Didde Skødt Falk er Zebicons nye marketingpraktikanter. Til daglig studerer de International Handel og Markedsføring på IBA Erhvervsakademi i Kolding, hvor de undervises i salgsstrategier, marketing og ledelse.

I deres tid hos Zebicon, skal de bl.a. være med til at planlægge workshops og seminarer hos Zebicon, deltage på Automatik-messen i Brøndby og udarbejde en kampagne for Zebicons nye CT-scanner.

Fra studiekammerater til arbejdskollegaer
De to praktikanter har været i studiegruppe sammen i det meste af deres studietid, hvilket allerede nu viser sig at skabe værdi for alle parter.

Projektleder Katja Ramsing er overbevist om, at det er en styrke, at de to praktikanter kender hinanden i forvejen. Hun udtaler: ”Det var egentlig ikke meningen, at vi skulle have to praktikanter, men vi syntes begge kandidater var gode og kvikke. Da vi fandt ud af, at vi havde opgaver nok, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville tilbyde begge en plads.”

Allerede i løbet af den første uge har der været turbo på indlæringen for de to praktikanter, der gør sig umage for at kunne bidrage med noget, og bruge den viden de har.

For både Didde og Kenneth er det vigtigt, at få lov til at kunne bruge hele paletten af viden, som de har med sig og ligeledes blive udfordret hele vejen rundt.  Zebicon har store forventninger til forløbet, og er spændte på at se hvad det fører til.

Didde og Kenneth skal bruge de næste fire måneder i praktik hos Zebicon

 

 

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes