Zebicon står klar til Automatik 2018

15. august 2018

Mød os til Automatik-messe i Brøndbyhallen den 11.-13. september 2018.

Få viden, bliv inspireret – og kom på forkant med udviklingen. Sådan skriver Automatik om deres kommende messe i Brøndby Hallen, som afholdes den 11.-13. september 2018. Og netop viden og inspiration om 3D opmåling står Zebicon klar til at levere, når messen skydes i gang.

Automatiseret kvalitetskontrol hitter
Interessen for automatiserede processer omkring kvalitetskontrol har været stigende de sidste par år. Vi har igennem en årrække leveret 3D scannerløsninger til det danske marked, hvor selve scanningen foregår med robot, og den efterfølgende analyse og rapportering foregår automatisk.

Som noget helt nyt, er de automatiserede processer er ikke længere kun forbeholdt selve scanningen, men nu også udskiftning og håndtering af emner. Ved hjælp af den nye ATOS ScanBox BPS, som lanceres i 2019, udskiftes emner til scanning automatisk ved hjælp af et EROWA palettesystem. Dermed optimeres og effektiviseres opmålingsprocessen yderligere. 

Oplev nyhederne i Brøndby
På standen vil vi præsentere de seneste nyheder inden for 3D opmåling, og demonstrere 3D scanningsteknologien i både manuelt og semi-automatiseret setup. Derudover er der mulighed for at få en snak om 3D opmåling og automatisering i egen virksomhed og se eksempler på det nye palettesystem.

Brug koden B1532, så sparer du entréen på 100 kr. 

Vi glæder os til at se dig på stand B1532

Hent din gratis adgangsbillet

Kontakt

Katja Ramsing
Projektleder

+45 4196 4956
kr@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes