Historien om Zebicon

Zebicon blev grundlagt i 2003 af Kasper Fedde Krogh og Jeppe Hebsgaard Laursen. De to arbejdede sammen hos LEGO Group, hvor de var ansvarlige for implementering af 3D scanning.

Begejstringen for teknologien og dens muligheder, gav de to kollegaer et ønske om at introducere og udbrede brugen af 3D scanning. Derfor besluttede de sig for at investere i en 3D scanner og blev pionerer inden for 3D scanning ved at tilbyde serviceydelser i Danmark.

Fra reverse engineering til komplet kvalitetskontrol
Det første år arbejdede virksomheden primært med opgaver inden for reverse engineering. Senere blev 3D scanning mere udbredt til verificering og kvalitetskontrol af emner.

De følgende år blev Zebicons ydelser anerkendt i vindindustrien og hos de danske universiteter. Virksomheden blev samtidig leverandør af måleudstyr og begyndte at tage opgaver ind fra udlandet, at give gæsteforelæsninger og levere komplette automatiserede løsninger.

I dag er 3D scanning en etableret teknologi til kvalitetssikring, som bruges i mange industrier. Zebicon fungerer nu også som konsulentvirksomhed, samt yder support og uddanner inden for 3D metrologiområdet.

Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

 
X
* skal udfyldes