Alufix Classic

Modulopbygget målefikstursystem


Witte Alufix er et patenteret målefikstursystem, som har eksisteret på markedet i mere end 25 år. Systemet anvendes af produktionsvirksomheder over hele verden, som har brug for præcis og pålidelig fiksering.

Målefiksturløsningen består af en række standardkomponenter, der kan samles på adskillige måder. Systemet er baseret på basiselementer som kuber, stænger og plader, der sammenkobles, justeres og fastspændes til den ønskede form.

Et basissæt giver således uanede muligheder for at opbygge det ønskede målefikstur. Når målefiksturet ikke længere skal bruges, skilles komponenterne ad, og kan samles i et nyt setup.

Witte komponenter er produceret med stor nøjagtighed og af aluminium i høj kvalitet. Det resulterer i høj præcision på elementernes dimensioner og flader, og sikrer ensartet placering af emner hver gang.

Alufix Classic

Stor fleksibilitet


Alufix fra Witte er ekstremt fleksibelt på grund af elementernes mange kombinationsmuligheder. Samtidig er det enkelt og hurtigt at samle, så måleteknikeren selv kan designe sit målefikstur og komme videre i processen med det samme.

Målefiksturerne kan anvendes til opmåling af emner i forskellige materialer, størrelse, vægt og stabilitet, hvilket betyder at Alufix kan løse de fleste opgaver. 

Målefiksturets robuste design betyder, at udover at blive anvendt til opmålingsprocesser, er Witte Alufix også velegnet til montage og opretning, lime- og svejseprocesser, fræsning og laserbearbejdning.

Download Alufix katalog

Kontakt

Jeppe H. Laursen
Direktør, Salg & Adm.

+45 4196 4955
jhl@zebicon.com

Dansk distributør

Zebicon er dansk distributør af præcisionsfiksturer og måleteknisk tilbehør fra Witte.

Læs mere om Witte

 
X
* skal udfyldes